ЛИЛЈАНА ДОБИ ЌЕРКА НА 52. ГОДИНИ: Српската актерка не можеше да престане да плаче, и еве ЗОШТО!

Лилјана Јакшиќ, која најмногу ја памети публиката за улогата на Салвета, се породи денес пред шест години и за прв пат стана мајка на девојчето Дарија.

Актерката со години се обидуваше да се реализира како мајка, а оваа желба и се оствари на 52-годишна возраст.

„Еве, само неколку солзи радосни беа пролеани, затоа што денес, напладне и пред три минути, пред шест години, ја родив мојата мала Дарија“, се сеќава Лилјана.

„Емоциите, сеќавањата, збунетоста во мојата душа и во мојата глава целосно ме опседнаа за пауза за еден момент, претпоставувам дека не сакам да скокнам од моментот на целосна среќа што е ретко денес. Денес славиме во градинка , со хорот, на англиски јазик, во игротека, во соседството и во душата до крајот на животот “, вели актерката Лилјана Јакшиќ.

Facebook Comments
(Visited 7.553 times, 1 visits today)