Лавиците секогаш го добиваат она што го сакаат, пазете ако се приближат до вас!

Тие не се двоумат за ништо, тие се храбри и многу свесни за нивните вредности.

Никогаш нема да бидат парализирани од страв, ниту стереотипните предрасуди ќе ги спречат да одат на својата дестинација.

Жните родени во знакот на Лав целосно го оправдуваат својот знак. За нив, зборот „не“ не е опција и, доколку е потребно, тие развиваат тактики неколку месеци за да го освојат посакуваниот момче.

Иако жените честопати се сметаат за агресивни, тие едноставно знаат што сакаат, а заради нивната отвореност и транспарентност, нивните намери им се јасни на сите.

Лавовите се екстремно вешти во флертувањето и точно знаат како да импресионираат маж за време на скокови на освојувањето, поради што најчесто имаат среќа.

Не сакаат да размислуваат за иднината и што може да се случи и дали тој човек ќе го направи првиот чекор. Лавовите живеат во моментот и она што сакаат да го постигнат сега, без ограничување и лажна скромност

 

Facebook Comments
(Visited 100 times, 1 visits today)