Реклама
Холивуд

Која е разликата помеѓу СКОРПИЈА родена во октомври и во ноември

Луѓето родени во деновите помеѓу 23 октомври и 22 ноември може да се пофалат со силен и страстен карактер

Реклама

Според астролозите луѓето родени во ист хороскопски знак може значително да се разликуваат во зависност од месецот на раѓање.

Луѓето родени во деновите помеѓу 23 октомври и 22 ноември може да се пофалат со силен и страстен карактер, но постојат некои разлики помеѓу Скорпиите родени во октомври и оние родени во ноември, кои ги прават уникатни.

Маркетинг

Скорпии родени во октомври

Страсни и импулсивни: Почетокот на сезоната на Скорпија носи силни емоции. Скорпиите родени во октомври често се поинтензивни и имаат тенденција да донесуваат импулсивни одлуки врз основа на своите моментални чувства.

Маркетинг

Љубов кон уметноста: Многу астролози веруваат дека Скорпиите родени во октомври се повеќе склоникон креативно изразување, без разлика дали станува збор за пишување, сликање или музика.

Отворени и друштвени: Додека сите Скорпии се познати по својата таинственост, Скорпиите родени во октомври често се по склони да ги споделат своите чувства и да се отворат кон другите.

ФОТО: alwaysladies.com

Скорпии родени во ноември

Длабоки мислители: Скорпиите родени во ноември често се поинтроспективни и посклони кон длабоко размислување за животот, смислата и сè што ги опкружува.

ФОТО: freepik.com

Трпеливи и промислени: Додека Скорпиите родени во октомври се поимпулсивни, оние кои се родени во ноември често обрнуваат внимание на деталите и размислуваат за сите опции пред да дејствуваат.

Посилна интуитивна страна: Се верува дека Скорпиите родени во ноември се особено чувствителни на промените во опкружувањето и имаат посилна интуиција.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button