КОПИЈА ЕДНА НА ДРУГА – македонската пејачка ги покажа родителите и сестра ѝ, еве од кој ја наследила убавината

Македонскта пејачка и водителка покажа од кој ја има наследено својта убавина.

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

Бојана Атанасовска-Скендеровски долги години е дел од македонската музичка сцена. Важи за една од најсредените жени на естрадата, која максимално вложува во својот изглед.

Публиката ја запозна преку учеството на музичкиот нтпревр Плеј потрага по ѕвезди.

Нејзините најголеми хитови, „Око мое“, “Во дилема“, „Немам одбрана“, се слушаат до ден денес.

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

Некогаш младото и амбициозно девојче денес е зрела жена, посветена на семејството и истовремено на семејниот бизнис, продукцијата „Скендеровски”.

Освен во музиката, таа одлучи да се проба и во водителството и мора да се признае дека одлично се снајде.

Таа последниве неколку години е автор и водител на емисијата „Улица Македонија“.

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

Освен што е успешна бизнис жена, таа е посветена мајка и сопруга.

Плод на нејзиат љубов со сопругот се нивните две деца, ќерката Искра и синот Ѓорѓи кои се појавија и во нејзиниот последен видео запис.

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

Вели дека нејзините деца се нејзината најголема мотивација за живот.

„Едноставни работи ми го разубавуваат денот, но најчесто Искра и Ѓорѓи ми го разубавуваат денот, особено кога не пречекуваат уште од врата затрчани да не гушнат, да ни проверат по ќеси дали сме донеле нешто за нив и да не тераат да ги носиме некаде на прошетка”, изјави Бојана.

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

Доста е активна и на социјалните мрежи каде често споделува фотограафии и од приватниот живот.

Овој пат Бојана одлучи да ги покаже и своите родители и сестра ѝ.

ФОТО: Фејсбук / Бојана Скендеровски

Семејството Атанасавоски одлучи да отиде на заеднички ручек.

Она што може да е забележи е тоа дека Бојана и нејзината сестра се копија една на друга.

Убавината секако, ја наследиле од нивната мајка.

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

ФОТО: Инстаграм / Бојана Скендеровски

 

(Visited 607 times, 1 visits today)