Комбинациите на овие знаци е доказ дека вистинската љубов ги надминува сите препреки

Бурните односи, исполнети со емоции, но и со чести кавги, најчесто завршуваат со приказната за вистинските луѓе во погрешно време.

Откријте ги љубовните комбинации во Зодијакот кои и покрај многуте компликации, секогаш остануваат заедно.

Девица – Водолија. Овој астро-спој е прилично необичен, бидејќи тие се доста различни во нивните светогледи, но хемијата што постои меѓу нив е толку силна, се чини дека ги расчистува сите нејаснотии.

Водолијата е речиси лудо бестрашна, додека Девица е оној кој проценува каков ризик би имал доколку таа би се покорувала.Од друга страна, Девица има тенденција да пие затоа што смета дека ја испила целата духовитост на овој свет и со нејзината пасивна – агресивна изведба ја убедува Водолија дека е исклучиво во право.

Водолијата ќе го толерира тоа, во зависност од јачината на емоциите што ги има кон „паметниот човек“, што ќе ја натера Девицата да разбере кој сигнал е дека таа успеала во својата намера. Кога сфаќа дека греши, таа кажува дека е произволна и дека повеќе нема да страда, а Водолијата ќе се вознемири од машкоста, па раскинувањето ќе изгледа како единствено решение.

Стрелец – Риби.Уште еден астро-пар што е, на прв поглед, неусогласеност. Стрелецот е вистински освојувач кој не е заинтересиран за социјални правила, но се однесува целосно неконвенционално, додека Рибите, кои поробуваат многу предрасуди и во исто време ја замислуваат бајката љубовна.

Бидејќи таа е повлечена, тој ја покажува својата љубов без дамка и сака нивната врска да ја искористи што е можно поскоро. Тој е повеќе сензуален, страствен човек кој одвојува време да ја открие целата длабочина на чувство што постои во него, но Рибите неодоливо го привлекуваат од неговиот скоро детски, романтичен поим за животот. Таа гледа поддршка во него и може да ја води низ животот.

Нивните разделби се повеќе од бурни, тие не остануваат интимни, но и двајцата зборуваат за тоа со сите усти, барајќи јавна поддршка за нивната одлука. Кога ќе помине првиот наплив на негативни емоции, обајцата можат да страдаат многу еден по друг, но лошо комуницираат.

(Visited 106 times, 1 visits today)