Кога Сашо Политико му велеше на Боки 13 дека е антиреклама за геј популацијата

Едно од најгенијалните интервјуа со Боки

Боки и во емисијата кај Сашо Политико носеше Луј Витон чантичка. Погледнете како изгледаше тогаш…

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 412 times, 1 visits today)
Loading...