Канје Вест ќе се откаже од децата затоа што ги родила сурогат мајка?

Бизарни вести поврзани со семејството Кардашијан

Фото: Инстаграм/ Канје Вест

Канје Вест, 42 годишниот репер не го крие својот чуден карактер. Имено, тој не ретко знае да ги изненади сите со своите необични ставови и испади, а како што пишуваат таблоидите, последниот негов таков испад се однесува за неговата ќерка Чикаго и синот Псалм, односно неговите најмлади деца што ги има со Ким Кардашијан.

Како што пишуваат овие весници, опсесијата на реперот со религијата и христијанството го доведе до тоа да не сака повеќе да ја има едногодишната ќерка и шестмесечниот син Псалм кои се родени со помош на сурогат мајка, бидејќи како што пишуваат тие, тоа е против волјата на Бог.

Фото: Инстаграм/ Канје Вест

Инаку, славниот пар е во брак од 2014 година, а откако се роди четвртото дете, синчето Псалм, Ким и Канје ги обновија и своите венчални завети. Семејството на Кардашијан по потекло е од Ерменија и е со православна вера, па затоа во нејзиното семејство се слави православниот Божиќ.

Facebook Comments
(Visited 229 times, 1 visits today)