Потег што го прави додека се бакнувате открива дали навистина ве сака

Бакнежите се една од најслатките работи во врската, без разлика дали се нежни или страсни.

И додека некои со своите бакнежи освојуваат, оние кои се помалку вешти се трудат тоа да го подобрат, но ако некој многу добро се бакнува не значи дека е совршен материјал за врски. Многу поважно е неговиот говор на телото, а експертите укажуваат на потег при бакнување, што му кажува дека тој навистина се грижи за вас многу.

„Ако мажот ги става дланките на твоите образи за време на бакнувањето и те гали по лицето и косата, тоа значи дека сака да се поврзе со тебе на емоционално ниво, а не само на физичко”, изјави таа за Елита Дејли Тоња Реиман и објасни дека овој несвесен потег ви дава на знаење дека тој е подготвен за сериозна врска и дека тој веќе има длабоки чувства кон вас.

Значи, ако ви треба доказ дека некој навистина се грижи за вас, следете ги неговите знаци додека се бакнува.

Facebook Comments
(Visited 2.138 times, 1 visits today)