Каков ЖИВОТ ЖИВЕЕЛЕ Јелена и Душко? Ретко на иста АДРЕСА, караници, простувања…А за пред народ ЖИВОТ КАКО ОД БАЈКА!

Работи кои успешно ги криеле од јавноста!

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

За деталите од бракот на Јелена Карлеуша и Душко Тоѓиќ не шпрестанува да се шпекулира откако славниот фудбалер беше пијавен за семејно насилство.

Долго се зборуваше дека брачниот пар веќе долго време не живее заедно, но дека од време на време делат идилилни семејни моменти, кои навидум изгледаат како бајка, но имаат експлозивен крај. Дека често се караат тоа го знаат сите, но и често се смируваат по расправијата.

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

Карлеуша на првиот ден од Божик го пријави својот сопруг за семејно насилство – ова е втор напад од Душко, првиот бил пред две години.

Уште во петокот полицијата на Душко Тошиќ му одреди забрана за доближување на Карлеуша од 48 часа, која сепак пак не се одлучила да поднесе формална пријава против него – баш како и пред две години.

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

Јавноста на крај се прашува како оваа „брачна бајка“ повторно експлодирала, и тоа пред свечениот семеен ручек. И како навистина изгледа нивниот секојдневен живот на Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ?

На прв поглед, станува збор за луѓе со кариера, кои на социјалните мрежи делат убави моменти од нивниот (не)обичен живот. Скапи алишта, ресторани, настапи, дружења, семеен живот…

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

Како што пренесува српски Блиц, уаптените тврдат дека карлеуша и Тошиќ и понатаму се формално во брак, но прашање е дали тие навистина го поминуваат времето заедно.

Јелена е посветена на анстапите, а Душко многу време поминува во странство поради менаџерската работа, додека во Србија и Белград воглавно времето го минува со ќерките.

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

Нешто слично се случи и овој Божиќ. Во семејниот дом на Карлеуша и Тошиќ каде требаше да има свечен сеемеен ручен на кој биле поканети и братучедот на Јелена, Марко, тетката на пејачката даниела. Почнаа тие како гости, а завршија како сведоци.

Јелена околу 12:20 часот се јавила во полиција, жалејќи се дека Душко физички ја злоставува.

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

На повикот излегла полциијата на терен, па по разговорот со гостиѕе – сведоци, се воспоставило дека Тошиќ наводно ја плукнал, а пота и удрил шлаканица толку силно што и го пресекол лицето.

Дека се случил нападот потврдиле и двата сведоци, членовите на семејството – братучедот на Јелена, и сестрата на мајката на Јелена.

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

На Душко му е забрането 48 часа да и се доближува на пејачката, а обвинителството остави отворена можност да започне и кривична постапка.

Душко во полицијата признал дека имало расправија, но негирал секаков вид на насилство.

 

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

 

 

ФОТО: Јелена Карлеуша / Инстаграм

(Visited 1.600 times, 1 visits today)