Реклама
Наши ѕвезди

Исплива досега невидена фотографија од Лила- ќе се изненадите како изгледала пред 20 години

Реклама

Водителката која важи за една од најатрактивните во земјава покажа како изгледала порано.

Лила Филиповска долги години е дел од телевизиската сцена, а публиката имаше можност да ја види како водител на разни емисии.

Маркетинг

Сепак се чини дека во квизот „Се или нешто“ гледачите најмногу уживаат да ја гледаат.

Нејзините почетоци во работата се врзани за здравството, поточно социјалните грижи, зашто Лила започнала да работи како сестра – негувателка, но бргу сфатила дека поривот ја влече кон нешто што поврзано со јавната професија, па во тогашната „Зимско рекреативната програма“ на МТВ ги направила првите водителски чекори.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Лила често знае да покаже како изгледала на почетоците од нејзината кариера, а сега сподели нова ретро фотографија па напиша „од пред 10/20 години“.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Она што е евидентно е дека Лила се чини дека со текот на годините станува се поубава и годините и тоа како и пријаат.

Фото: Фејсбук/ Лила Филиповска

Витка става и преубаво лице сè уште ја красат Лила, па иако неодамна наполни 50 години, таа изгледа мин 15 години помладо.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Лила покрај тоа што може да се пофали со успешна долгогодишна кариера, секако важи и за една од оние жени за кои времето како да стои. Таа и денес изгледа беспрекорно, а во прилог на тоа зборува и тоа што нејзините фотографии и денес, на почетокот на шестата деценија од нејзиниот живот, привлекуваат внимание и се едни од најпопуларните и најлајкуваните на социјалните мрежи.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Таа успеа да го одржи својот младешки изглед и згодниот стас, па се уште важи за една од најпосакуваните жени во Македонија.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Поврзано

Back to top button