Испливаа досега невидени фотографии од бременоста на Гавазова – ќе се изненадите како изгледа пејачката со стомакот до забите

Прва фотографија од бременоста на Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Нашата позната пејачка има родено две ќерки, а деновиве на социјалните мрежи исплва една нејзина стара фотографија.

Во прашање е селфи што пејачката Сузана Гавазова го има направено пред огледало, а преку кое можеме да откриеме како изгледала во бременоста.

Гавазова важи за една од напите најпознати фолк пејачки, а многумина не знаат како таа изгледаше за време на бременоста.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Таа има родено две ќерки, Емили и Селена, а и додека беше бремена со нив им беше интересна на медиумите.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Пејачката денес е во среќен брак со Јасмин Курузовиќ со кого ги доби своите две прекрасни ќерки.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

По породувањето Гавазова за брзо време го донесе телото во топ форма, а во една пригода „испловија“ фотографии од кои можеме да видиме како изгледала непосредно пред да се породи.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Како што може да се види од ова издание, на нашата позната пејачка тогаш и порасна само стомакот, а убавото тело успеа да го задржи и за време на бременоста.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Инаку, Гавазова и нејзиниот сопруг во брачните води запловија пред шест години, кога направија и раскошна свадба за роднините и пријателите, а пред неколку години решија да се вратат да живеат во Македонија за пејачката да може да ја продолжи својата музичка кариера.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Тие претходно живееја во Шведска, каде го сретна својот животен сопатник и каде им се родија ќерките.

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Како таа изгледала во бременоста, но и неколку нови фотки, погледнете во продолжение:

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сyзана Гавазова
(Visited 3.329 times, 1 visits today)