Реклама
CelebrityНаши ѕвезди

Ирена Спасовска облечена како “Баба Мразица” ја разгори машката фантазија ФОТО

Им парира на помладите колешки...

Реклама

Фолк-пејачката Ирена Спасовска со години успешно плови во музичките води и екогаш ѝ упева да е актуелна и барана и покрај појавата на нови генерации музичари.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Публиката ја обожава, а таа одлично знае и умее да ја крене на нозе.

Маркетинг

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

На секој нејзин настап забавата е загарантирана.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Многумина велат дека познатата пејачка блеска во последно време, но и дека знае да ужива за сите пари.

За Ирена Спировска годините се само бројка а тоа го докажува секојдневно со своите фотографии на социјалните мрежи.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Дека се уште има млад дух всушност најдобро зборува и последната фотографија која ја сподели на социјалната мрежа Фејсбук.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Имено Ирена позира облечена во костум од Баба Мразица и ја разгори машката фантазија.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Ирена покажа со што располага, но и дека нема проблем да се фотографира во едно вакво издание и со своите „пикантни“ фотографии да им парира на помладите колешки.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Поврзано

Back to top button