Инцидент во „Ѕвездите на Гранд“ – Зад сцената ЕСКАЛИРАЛА ситуацијата, се вмешал и Поповиќ!

Индидент во „Ѕвездите на гранд“

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Една организаторка која работи на Гранд открила дека Бекута и Вики никако не се во добри односи. Како што вели таа неодамна за малку и ќе се степале, и тоа се поради Ана.

– Бекура буквално не престанува да ја провоцира Вики, толку е упорна што на сите им е јасно дека тоа го прави свесно. Вики не ја ни пипа, ниту и се обраќа, дури и кога ја напаѓа, таа секогаш се обидува тоа да биде на шега.

ФОТО: Вики Милјковиќ / Инстаграм

Но Ана е упорна. Инаку, Ана постојано нешто и плекса на Вики од минатата година. Во стил, што знаеш ти, како можеп да ги процниш кандидатите и така се постојано.

Меѓутоа, врвот бил неодамна кога и рекла: Ајде донеси ми ја таа диплома со која толку се фалиш од музичкото школо, баш да видиме.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

После тоа Поповиќ ја прашал Вики дали приметила дека Ана константно ја закача, што таа му потврдно му одговорила.

За да биде уште полошо, нваната расправија не само пред камерите, продолжила и зад сцената, па Ана почнала да вика: Ајде, што сакаш од мене, на што Вики и одговорила!

ФОТО: Вики Милјковиќ / Инстаграм

Не ти се качувам јас на тебе, туку ти на мене, ајде остави ме веќе, прераскажува изворот.

Ана Бекута периодов поминува низ тежок период, нејзиниот партнер е пренсен итно на клиниките каде е приклучен на респиратор, па можеби оваа нејзина нетрпеливост да се препише на нејзиниот очај.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Српскиот политичар Милутин Мркоњиќ се наоѓал во тешка здравствена состојба.

Мркоњиќ подолго време се наоѓал во болница, а сега состојбата нагло му се влошила.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Инаку, на почесниот претседател на СПС вграден му е пејсмејкер пред помалку од еден месец.

Во таа прилика се огласила и неговата партнерка Ана Бекута, објаснувајќи дека се чуствувал добро и ги замолила медиумите да ја испочитуваат приватноста на нејзиното семејство.

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

(Visited 1.543 times, 1 visits today)