Реклама
Култура[тор]

Индиските Ромео и Јулија – црн пантер и леопард во љубов, ќе се ВООДУШЕВИТЕ од тоа како изгледаат кога се заедно!

Реклама

Прекрасни фотографии

Фото: Инстаграм/ mithunhphotography

Индискиот фотограф Митун Хунугунд мораше да помине цели шест дена во Карнатак, на реката Кабина, додека да ја фати ваквата совршена, но навистина ретка глетка. Црн пантер и леопард како љубовници.

Митун успеа да ги фотографира заедно дванаесет годишната женка леопард и црниот пантер стар осум години.

Маркетинг
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography

Тие се партнери веќе четири години.

Фото: Инстаграм/ mithunhphotography

Една од двете неверојатни фотографии од овој пар го прикажува црниот пантер Сајкој е тежок околу 120 килограми, како стои како сенка, и неговата преубава, 89 килограми тешка, партнерка Клеопатра.

Маркетинг
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography

На другата фотографија се гледа заљубениот пар како се одмора на дрвото.

Фото: Инстаграм/ mithunhphotography

Сај и Клеопатра имаат и младенче старо осум месеци.

Фото: Инстаграм/ mithunhphotography
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography
Фото: Инстаграм/ mithunhphotography

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button