Изгледајте го спектакуларниот трејлер за новата верзија на „Кралот на лавовите“ (видео)

DISNEY го објави првиот трејлер за преработката на нивниот најверојатно најпопуларен анимиран филм, Кралот на лавовите!

Филм ќе го има истиот третман како и одлично прифатената Книга за џунглата, а режисер повторно е талентираниот Џон Фавреу. Во видеото веднаш ќе ја препознаете и незаборавната сцена од анимираниот филм, а единствената разлика е што изгледа многу поспектакуларно.

Инаку, во филмот се враќа и легендарниот Џејмс Ерл Џоунс кој го глумеше Муфаса, а своите гласови на главните ликови во приказната за семејството, честа, пријателството и алчноста, ги позајмија и Доналд Гловер, Сер Роген, Били Ајхнер, Џон Оливер, Бијонсе и многу други.

 

[tptn_list]