Згодна СВЕКРВА и БАБА: Македонската фолкерка направи забава за внуката – еве кој беше највесел

Македонската пејачка на фолк-музика организираше забава по повод раѓањето на нејзината прва внука.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Даниела е згодна свекрва и баба, која славеше до зори за својата внука.

Пејачката Даниела Темелковска е една од најубавите, но и најзгодните пејачки на македонската музичка сцена.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Иако долги години е дел од естрадата, таа буквално изгледа како на почетокот на својата кариера.

За неа времето како да запрело.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска
ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Често можеме да ја видиме и во провокативни изданија, кои на неа одлично ѝ прилегаат.

Во бикини пејачката изгледа како девојка, а на нејзината витка става може да позавидат и помладите девојки.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска
ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Препознатлива е и по долгата руса коса и не е тип што експериментира со изгледот.

Во септември минатата година нејзиниот единствен син Даниел „рипна во тавче“.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Пејачката му направи голема свадба на која присуствуваа многу познати личности и нејзини колеги.

Даниел инаку тргна по нејзините стапки и веќе реди успеси и во музиката.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Годинава пејачката доби нова животна улога – баба.

Таа откри дека добила внука, која ја крстиле Јана.

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

Македонската пејачка на фолк-музика организираше забава по повод раѓањето на нејзината прва внука.

Највесел беше таткото, кој не се воздржа, па се фати за микрофонот.

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

ФОТО: Фејсбук / Даниела Темелковска

 

[tptn_list]