За разлика од Близнаците овој знак НИКОГАШ нема да ви опрости неверство

Не ги земајте астролошките препораки и совети многу сериозно и контактирајте го најблискиот експерт за сите индикации и несакани ефекти.

Неверството е сериозна закана за врската и обично го означува нејзиниот крај. Но, некои хороскопски знаци тоа го поднесуваат полесно од другите, и ако измаменото лице е Близнаци, тогаш шансите за помирување се најголеми. Во моментот кога прв пат ќе дознаат, тие прво мислат дека тоа е шега, и само кога ќе сфатат дека е вистина почнуваат да хистеризираат. Но, нивниот гнев е краткотраен и брзо му дава на партнерот втора шанса.

И додека Близнаците ги бие глас како личности кои најлесно простуваат неверство, еден друг знак никогаш нема да може да премине преку тоа, а станува збор за Јарец. Лицата родени во овој хороскопски знак можат да го издржат несогласувањето и дрскоста на својот партнер, но неверството никогаш! Тие ќе ве остават без и едно прашање кога ќе дознаат дека и помирувањето нема да им падне ни на памет.

 

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 423 times, 1 visits today)