Огласи
Огласи 2
Стил

Заслужува една убава мома – Кој е овој познат македонски ФРАЕР?

Огласи 3

На социјалните мрежи османаа нови фотографии од еден наш многу познат и популарен водител.

Најдобриот другар на Лила Филиповска, десна рака на водителката, шармантниот Сапсе Јовановски познат како Ролла до болла, е активен на инстаграм каде често-пати знае да ги насмее следбениците.

Овј пат Спасен ги водоушеви, посебно следбеничките.

Тој неодамна обкави на стори фотографија од себе кога бил помлад, на објавата пишуваше пред 20 години.

Еве како изгледал тогаш метео-презентерот.

Но, последните фотографии предизвикаа многу реакции. Една негова пријателка на инстаграм запишала коментар.

Мора да му најдеме убава мома на ваков лепотан.

На ова Спасе возвратил:

Чекам.

Погледнете ги фотографиите направени со помош на вештачката интелигенција.

Еве како AI  го гледа @rolladobolla.

 

 

 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button