Заради овој човек сопругата на Жељко Јоксимовиќ реши да даде отказ – ФАНОВИТЕ во шок од она што се случи во телевизијата!

Веста одекна како гром од ведро небо

Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ, Јована Јоксимовиќ, заедно со својот колега Срѓан Предојевиќ со кој ја водеа утринската програма на телевизија „Прва“ решија по две години да ја напуштат телевизијата.

Проблемот настанал откако менаџментот на телевизијата побарал нивниот колега Филип Чукановиќ да ја води емисијата во петок, со што тие не се сложиле, па побарале отпремнина и да го раскинат договорот. Менаџерот бил против тоа, па Јована и Срѓан на крај решиле да дадат отказ.

Како што пренесуваат медиумите, претпоставените во телевизијата биле задоволни со рејтингот на телевизијата додека Филип Чукановиќ ја водел емисијата преку летниот период. Затоа наводно биле решени да му дадат шанса еден работен ден да биде со гледачите.

Инаку, Јована и Срѓан заедничката кариера ја започнаа на РТС каде цели пет години ја водеа утринската емисија, а потоа преминаа на телевизија Пинк каде се задржаа осум години, а потоа на Прва.

Новиот колега на Јована

Тие вчера на Инстаграм објавија иста слика.

Тие сакаа сите да видат колку е гледана нивната емисија кога ја водат тие, па тоа го објавија на социјалните мрежи.

Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ

Инаку Јована денес важи за едно на најпознатите ТВ лица во Србија, па и во регионот. Таа кариерата ја започна во 2001 година, како 18 годишна девојка, а според старите фотографии можеме да забележиме дека единственото нешто што не се променило е нејзиниот шарм и широката препознатлива насмевка со која ги шармира сите.

Колку е промената можете да забележиме и од оваа фотографија од нејзината аудиција како водителка од 2001, но она што остана непроменливо низ годините покрај нејзиниот шарм е и нејзината витка линија.

Погледнете како таа изгледала некогаш, а како сега.

Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Јована Јоксимовиќ
(Visited 2.402 times, 1 visits today)