Запознајте го синот на Снежана Јовановиќ од ПРВИОТ брак, Саша Поповиќ го прифати како НЕГОВ син – ова е животната приказна на сопругата на директорот на Гранд!

Пејачката Сузана Јовановиќ од првиот брак го има синот Даниел, додека од вториот брак со Саша Поповиќ ја има ќерката Александра.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

Сузана и Саша ги одведоа своите деца на вистинскиот пат, а пејачката имаше среќа да се сретне со Поповиќ, кој го прифати Даниел како свое дете.

– Кога се разведовме јас и неговиот татко, тој имаше седум месеци, па дури и не знаеше што се случува. Никогаш не сум рекла ништо против неговиот татко, верувам дека Бог ќе ни суди на сите еден ден и дека секој ќе го добие заслуженото во животот.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

Имавме толку среќа, или немавме среќа, што таткото на Даниел воопшто не праша за него. Дури кога Даниел започна основно училиште, неговиот татко се сети да ми се јави и да праша за здравјето на неговиот син.

Од друга страна, Даниел не праша ниту за неговиот татко, тој едноставно не чувствуваше потреба. Мојот син и јас сме пријатели, тој знае дека секогаш може да смета на мене и на Сале – изјавила тогаш Сузана за „Стил магазин“.

На прашањето како се сложуваат Саша и Даниел Сузана одговори:

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

– Зборот очув звучи навистина застрашувачки, но во нашата семејна ситуација, атмосферата е сосема поинаква. Сале има кажано за Даниел безброј пати во неговата емсија – “Како да е тој мој син, жал ми е што не сум неговиот вистински татко”.

Тој е многу горд на него и работат заедно во студиото. Ако може човек ве ” купи ” во животот, тогаш тоа е кога тој ќе го прифати вашето дете од вашиот прв брак. Тоа е подобро отколку да добијам седминца на лото.Тој воопшто не ги дели Александра и Даниел. Двете се наши деца.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

На 17-годишна возраст, Сузана се омажила за својот прв сопруг, хармоникаш, сп кого го има синот Даниел кој има 18-години.

-Сепак, оваа љубов не траеше, па Сузана се разведе само седум месеци подоцна и се врати во својата семејна куќа. За време на овој краток брак, таа го доби синот Даниел, на кого нејзиниот втор сопруг Саша Поповиќ секогаш му беше како вистински татко.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

– Даниел не сака да зборувам за неговиот вистински татко, тој не заслужи да биде споменат. Даниел порасна со Саша и мене, а неговиот вистински татко е Сале. Сè што научи, научи од него.

Тој работи за него во „Гранд“, во режија, како инженер за звук, и одлично се снајде. Срцето ми расте секој ден кога ќе слушнам дека луѓето го фалат, го направивме прекрасен човек и верувам дека еден ден ќе биде прекрасен сопруг – изјави Сузана пред неколку години.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

 

(Visited 277 times, 1 visits today)

Популарно