Законската сопруга на Мрка во солзи! Еве што прави Ана Бекута додека партнерот и е на респирато

Ова ретко се случува!

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Партнерот на Ана Бекута, Милтин Мркоњиќ Мрка веќе неколку дена е во тешка состојба поради проблемите со срцето.

Мрка кој неодаман е опериран, и покрај здраствените проблеми се уште води сметка законската сопруга Драгана Мркоњиќ, Даша.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Таа како и Ана е надвор од себе, и е многу загрижена за состојбата на Мрка бидејќи неофицијалните информации укажуваат дека тој е на респиратор.

Меѓутоа,во моменталната состојба Ана Бекута иако неизмерно се грижи за здраствената состојба на Мрка, наоѓа време да и помогне на Даша околу набавките. Инаку, како што медиумите пишуваат Ана тоа го правела и во карантинот, кога Даша и Мрка не смееле да излегуваат поради забраната.

ФОТО; Папарацо лов / Принтскрин

За потсетување, неодамна камерите на „Папарао лов“ го фатија Мрка како поминува време со Драгана, додека од Ана немало ниту трага ни глас.

Мрка и неговата законска сопруга заминале заедно на шопинг, а носеле и заштитни маски, порди пандемијаа со корона вирусот.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Носеле кеси, мирно шетале, а камерите бурно ги следеле.

– Секогаш сум сакам да одам по продавници. Ги сакам децата од сестра ми, а со семејството на Ана како да сме роднини.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Познато е дека и со сопругата Драгана сум во одлични односи иако одмана не живееме заедно.

Се слушаме често и помагам онолку колку можам. Се може да се реши мирно и цивилизрано. Се што имам и оставув на жена ми. Јас немам ништо, признал Мрка во една прилика за Курир.рс.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

– Тоа секако е убаво, Убаво ли е? Тоа што дозволувам тоа да се случива,рекла во една прилика Ана.

Политичарот Милутин Мркоњак со години ужива во љубовта со пејачката Ана Бекута и покрај тоа што тој и понатаму е во законски брак со сопругата Драгана Мркоњиќ.

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

(Visited 3.310 times, 1 visits today)