Жељко Самарџиќ повеќе не изгледа вака: Пејачот ги остави сите БЕЗ зборови со оваа трансформација! (ФОТО)

Првата голема промена на Жeљко Самарџиќ  се случи кога имаше мустаќите и брада и изненади многумина.

Пејачот веќе долго време остана со тој избор, сепак, сега е време за уште една голема промена во изгледот. Тој повторно без зборови ги остваи фановите со објавата на нови фотографии каде се гледа дека е уредно избричен.

ADVERTISEMENT

Фoтo: Д.Дервишагиќ

Facebook Comments
(Visited 1.842 times, 1 visits today)
Loading...