Жените во овие знаци имаат повеќе среќа во љубовта!

Љубомората и најубавата врска може да ја претворат во пекол, но некои едноставно не знаат како да се борат против неа.

Што се однесува до љубомората, дамите во овие три хороскопски знаци и нивните партнери, се разбира, имаат најголема среќа.

Овен

ADVERTISEMENT

Жените Овни не се љубоморни затоа што љубомората е знак на несигурност, која тие ја одбиваат. Жените во овој знак се премногу зафатени со работат на себе, одат на забави и се дружат со што е можно повеќе луѓе па така немаат време за љубомора.

Стрелец

Жените во овој знак живеат во за моментот, и љубомората би значела за нив да го напуштат моментот, што во никој случај не е опција.

Водолија

Жените во овој хороскоп знаат дека би било ужасно некој да го следи нивниот чекор и врската тие ја почитуваат слободата. Тие се независни и фокусирани на самите себе, а љубомората за нив не е природна реакција.

Facebook Comments
(Visited 949 times, 1 visits today)