Жена умирала во болницата, па во еден момент го видела сопругот кој е починат пет години – страшно сведоштво на медицинска сестра поради кое ни денес не спие мирно

Од сите зборови што човекот ќе ги изговори за време на животот, само два се уникатни – првиот и последниот збор.

Неочекуваниот случај се случи во Соединетите Американски Држави, а медицинска сестра од една тамошна болница го раскажа своето непријатно сведоштво.

Медицинската сестра која се грижеше за една госпоѓа на која и откажаа бубрезите и доби сепса се сеќава на овој случај како на еден од најнеобичните во нејзината кариера. Како што вели таа самата, додека на старата жена и давала вода, таа ја подигнала раката и ја прекинала во тоа, велејќи: „Не мора тоа повеќе да го правиш, злато. Бил е тука, јас морам да одам”.

Веднаш потоа, бабата починала, без страв или напнатост. Бил беше нејзиниот сопруг, кој починал пет години претходно.

Facebook Comments
(Visited 3.877 times, 1 visits today)