Жена Скорпија: Лојална пријателка која никогаш нема да ви го заборави ДОБРОТО!

Жената Шкорпија има длабок и продорен поглед.

Таа ги зна е тајните кои се недостапни за другите или никогаш не сакаат да ги откријат. Секој кој некогаш имал „работа“ со Шкорпија, знае дека нема шеги со нив.

Нивната енергија е толку силна, па ако во некои случаи се сврти кон негативната страна, таа е способна да ги уништи сите околу себе, а во крајна линија, и себеси.

Овие жени можат да бидат најдобар пријател на светот или најлош непријател. Лојалноста им е една од најважните нешта во животот, а предавството никогаш не го забораваат.

Ако ѝ докажете дека сте ѝ благодарни пријатели, таа засекогаш ќе остане покрај вас.Никогаш нема да заборават доколку некој не бил добар со нив и без сомнение со тек на време ќе му се одмаздат.

Таа е силна, полни со доверба и секогаш во потрага по нови предизвици, Шкорпиите се храбри и страсни, жестоки и тешки, строги и упорни.

Иако станува збор за бестрашни луѓе кои ретко ќе покажат слабост или страв, тие се исплашени од можноста некој да не им ги најде своите слаби точки, што ја намалува нивната способност ефикасно да се бранат

(Visited 3.672 times, 1 visits today)