Жена Девица: Изгледа кревка и слаба однадвор, но таа е многу јака однатре

Таа поседува храброст да направи сѐ што ќе ѝ посака срцето.

Таа скромна така што не е премногу свесна за својата сензуална страна и сексуалност. Тоа можеби и е многу привлечно за некои нејзини партнери. Таа никогаш не зборува за својот сексуален живот пред други луѓе и со мажите сака да се поврзе емотивно, а не само физички.

Девицата сака да зборува за нејзините цели и очекувања за врската. Нејзиниот директен начин на комуникација ќе ви даде јасна претстава за тоа какво место ќе заземате во нејзиниот живот.

ADVERTISEMENT

Во љубовта, таа се однесува ладно на почетокот за да може да процени дали мажот е добар кандидат за неа. Квалитетите што човекот покрај неа мора да ги поседува се добрина, чесност и внатрешна сила.

Facebook Comments
(Visited 597 times, 1 visits today)
Loading...