TV

Еве како Спасен Сиљаноски ги „топи“ гостите со убава македонска песна

Славејот од Кичево распеан како никогаш досега

Реклама
Реклама

Познатиот фолк-пејач работи со „полна пареа“

Спасен Сиљаноски ја пее од душа една од најубавите македонски песни, а како тоа звучи, погледнете во видеото…

 

Маркетинг

 

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button