Еве како изгледа наследникот на Ленче и Горан Кукиќ што победија во најпопуларното музичко шоу за стари „Никогаш не е доцна“

Тргна храбро по стаките на своите родители

Наследникот на познатите пејачи Горан и Ленче Кукиќ, Иван Кукиќ, тргна по стапките на своите родители кои победија во „Никогаш не е доцна“.

Иван талентот за музика го наследи од неговите родители, па своевремено беше и дел од бендот на Влатко Стефановски.

Но покрај неговата кариера како музичар, тој реши да заплови и во пејачките води како и неговите родители. Неодамна тој го објави и својот прв сингл насловен Без компас. Песната е снимена на македонски јазик и во неа специјален гостин му е Васко Тодоров попознат како Тошо Малерот.


Песната ја следи и интересно дејствие во спотот кој го екранизираше Ѓорги Вацев.

Фото: Принтскрин/ Никогаш не е доцна

Инаку, родителите на Иван се прославија со бендот Јупитер, но и со нивната победа во „Никогаш не е дозна“.

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Нивниот бенд постои повеќе од 20 години, а Ленче во Никогаш не е дозна однесе двојна победа – и од членовите на жирито како и од гласовите на фејсбук, додека пак нејзиниот сопруг, со кого долги години е во брак, Горан Кукиќ, ја однесе победата во првиот серијал од истиот натпревар.

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Родена е во Струмица и од малечка се занимава со пеење, бидејќи љубовта кон музиката ја наследила од семејството.

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Таа ја освои публиката уште со првото појавување во шоуто за ветерани кога маестрално ја изведе песната „Катерино моме“.

Фото: Принтскрин/ Никогаш не е доцна

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

Фото: Фејсбук/ Горан и Ленче Кукиќ

(Visited 2.933 times, 1 visits today)