Еве како изгледа кога ќерка на родители милионери слави роденден – НАСЛЕДНИЧКАТА на Мирковиќ никого не остави рамнодушен

Ќерката на Дргана Мирковиќ го прослави својот 20-ти роденден, а сите гледаа во што беше облечена и како изгледаше…

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Шармантната девојка за оваа пригода избра кусо фустанче во розова воја и го носеше со спортски бели патики.

Мануела Бијелиќ, ќерката на Драгана Мирковиќ и бизнисменот Тони Бијелиќ, пред неколку дена наполни 20 години, а роденденот го прослави заедно со своите родители во нивниот раскошен дворец во Виена.

Тие не штедеа и кога нивната наследничка изрази желба да направи уште една журка, овој пат за своите пријатели.

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Втората журка беше на покривот на една зграда, а фотографиите ги воодушевија сите на социјалните мрежи.

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Славеничката имаше прекрасна шарена торта, а меѓу посебните гости беше и нејзиниот роден брат Марко кој се занимава со рели трки и е поприлично успешен во тоа. Братот и сестрата се фотографираа задно, а фотографиите ќерката на Драгана Мирковиќ потоа ги објави на својот Инстаграм и тоа е прв пат јавноста да има прилика да ги види заедно.

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Мануела за оваа пригода носеше розов, светкав фустан и бели патики, додека тортата беше украсена со разни детали.

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

На долниот дел имаше кристали, па цвеќиња по целиот дел, додека на врвот се наоѓаше голема сина птица.

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ

Фото: Инстаграм/ Мануела Бијелиќ
(Visited 1.375 times, 1 visits today)