Еве како изгледала Цаци од Сител ТВ на почетокот од својата кариера – нејзиниот сопруг ја запроси во вестите пред точно 10 години!

Таа е една од најпознатите водителки во Македонија…

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Водителката и уредничка на Сител, Славица Арсова во јавноста веќе долги години е присутна на малите екрани и на многумина им е една од омилените телевизиски лица.

Секогаш насмеана и стилизирана од глава до пети од самиот почеток ја освои нашата публика, а така е и денес.

Таа додека работеше во оваа телевизија ќе ја започне својата емотивна врска со својот сегашен сопруг, со кого ќе ја изненадат целата македонска јавност кога нејзиниот колега ќе ја запроси пред камерите.

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Имено, новинарот Александар Спасовски пред точно 10 години, пред гледачите на централниот дневник ја запроси Цаци.

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Тие се во брак од јануари 2012 година, а круна на нивната љубов е ќерката Мила кој ја наследила убавината од мама.

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Цаци иако многу ретко зборува за својот приватен живот, таа знае одвреме-навреме да ги изненади своите пријатели и фанови со фотографија со својата наследничка.

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Колку и дали воопшто таа се промени од почетокот на својата кариера, и како изгледаше пред десетина и повеќе години, погледнете во продолжение.

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Еве како изгледаше Цеца и кога Александар ја запроси во живо пред камерите на централниот дневник на Сител.

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

А еве ја и Цаци сега, во некои од своите најубави изданија:

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

Фото: Фејсбук/ Славица Арсова

Фото: Принтскрин јутјуб/ Сител ТВ

 

[tptn_list]