Еве каде живееше малиот Александар – овој детаљ од домот на Северина го забележаа сите

Една детаљ од фотографијата го забележаа сите

Фото: Инстаграм/ Северина

Северина и Игор Којиќ не ретко објавуваа фотографии од нивната семејна идила на социјалните мрежи.

Преку овие фотографии на кои во преден план е нивниот заеднички живот можеме да видиме и како изгледа нивниот дом во кој живееше и малиот Александар.

Па така на едно од нивните заеднички „селфија“ можеме да видиме нивната раскошно уредена соба.

Фото: Инстаграм/ Игор Којиќ

А не ретко знаат да се фотографираат и додека имаат гости…

Фото: Инстаграм/ Игор Којиќ

Инаку, Северина деновиве остана без старателството над својот син Александар Поповиќ. Општинскиот градски суд во Загреб пресуди во корист на нејзиниот поранешен сопруг Милан, а пејачката отсега ќе може да го гледа само два пати во неделата и секој втор викенд.

Фото: Инстаграм/ Игор Којиќ
Фото: Инстаграм/ Игор Којиќ

Имено, Северина има право да биде со својот син само два пати во неделата, од 15 до 20 часот, како и секој втор викенд од сабота во 10 наутро, до недела до 8 навечер. Одредено е и со кој ќе биде за празниците, а ваквиот распоред и бизнисменот и Северина треба да го почитуваат.

(Visited 2.722 times, 1 visits today)