Еве зошто жената ВАГА заслужува да го носи епитетот КРАЛИЦА – таа е НАЈДОБРА МАЈКА, одлична сопруга и верна пријателка!

Позната е по својата убавина и е вешта во љубовта затоа што Венера, божицата на љубовта, владее со неа.

Но можеби физички оваа убавина и не е толку важна кога е жената Вага во прашање, колку што е важно да се напомене дека ваквите личности имаат прекрасна душа.

Во неа се испреплетени само добрите и најубавите карактеристики што една жена би можела да ги поседува.

Жената Вага сака да се дружи со свите пријатели и познаници, таа е мила, шармантна и достоинствена.

Во постојана потрага е по совршеносво и хармонија во бракот, беспрекорен однос со своите деца, семејството и пријателите.

vaga1

И токму затоа таа е и најдобра мајка, сопруга и пријателка што можете да ја имате, и треба да го чувате како очите.

vaga1

Со еден збор секоја жена родена во знакот Вага е кралица, заради многубројните убави особини што ги поседува.

Жената Вага е воздушен Знак.

Нејзината планета на владеење е Венерата и од неа и се неверојатната убавина и шарм.

Како симбол вагата претставува рамнотежа и симетрија и заради тоа оваа жена лесно успева да биде добра во се’ што ќе посака.

Какви се жените Ваги?

Жената Вага е олицетворение на праведност, правда и рамнотежа. Таа има совршен суд, беспрекорност и комплетност.

Вагата е социјална и има одлична комуникација, а заради тоа сакаат да бидат опкружени со пријатели и семејство. Таа е харизматична и волшебна, затоа ги привлекува луѓето кон себеси со неверојатна природна леснотија.

Претставува јин и јанг, односно има фасцинантна личност која е мешавина од рационалност и логика, но во неа се постојат и нестабилни емоции.

Нејзината женственост, нејзиниот шарм и убавата, заразна насмевки се неодоливи мамки за припадниците на посилниот пол кои можат за само една секундa да ги заробат без тие да знаат што се случило.

Откако ќе има свои деца, ќе биде одлична и грижлива мајка. Но, доколку случајно се појават проблеми, оваа прекрасна дама може да ја покаже и својата силна страна, бидејќи кога ќе дојдат тешки времиња таа влече од себе сила која дури ни самата не знаела дека ја поседува.

(Visited 7.982 times, 2 visits today)