Еве зошто Водолиите ги обожаваат сите!

Тие имаат духовитост, шарм и интересен дух.

Тие се презаситени од гласот и дека се најдобри љубовници, пријатели и партнери, секогаш подготвени за акција и забава. Никогаш не е досадно во нивното друштво и тешко дека има некој што не ги обожава.

Водолиите се оригинални, сонувачи чија фантазија ги надминува сите граници на реалноста. Се забавуваме со нив, затоа што тие ќе не одведат во свет што не го знаеме, во свет на имагинација, во кој Питер Пан би останал дете засекогаш. Тие се сериозни само кога треба да дадат вистински, искрен, пријателски совет. Тогаш тие се многу објективни. Тие ја сакаат еднаквоста и правдата.

Нивниот интелект ги воодушевува сите кои се наоѓаат во разговор со нив. Тие се двигатели на забавата и секогаш е добро да се биде со нив. Тие се во можност да ги мотивираат другите, затоа што тие се многу мотивирани и сами по себе. Ако го освоите нивното срце, тие ќе направат се за да ве направат среќни.

Уран, владејачката планета на Водолијата има ненадејна и понекогаш агресивна природа, но исто така им дава визуелни квалитети на Водолија, тие се во можност да навлезат во иднината и да знаат точно што ќе прават за пет или десет години. Уран им ја дал моќта на брза и лесна трансформација, така што тие се подобро познати како мислители и хуманисти. Тие се чувствуваат добро за групата и заедницата, затоа имаат тенденција постојано да бидат опкружени со други луѓе.

Водолијата ќе стори сé што е за најблиските до точка на самопожртвуваност доколку е потребно. Кај пријателите најчесто ги бараат квалитетите на креативноста, интелектот и чесноста. Кога станува збор за семејните очекувања не се помалку. Иако имаат чувство на должност кон роднините, тие нема да создаваат блиски врски ако не се исполнат истите очекувања како со пријателството.

Facebook Comments
(Visited 1.788 times, 1 visits today)