Драгана Мирковиќ за ЕСТЕТСКИТЕ КОРЕКЦИИ: Нема сила која ќе ме натера да се променам!

Драгана Мирковиќ веќе извесно време престојува во родната земја каде планира да ја дочека Новата година. Друштво ќе и прават сопругот и децата, што таа инаку вешто ги крие од очите на јавноста.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

Драгана Мирковиќ повеќе од две децении со своето семејство живее во луксузен дворец во Австрија, а пејачката пред крајот на годината традиционално ги собра колегите да снимат новогодишна програма на нејзината телевизија во Пожаревац.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

Оваа година не е исклучок, а Драгана овој пат откри дека новогодишните празници сака да ги помине во родниот крај, поради што секогаш сака да се враќа во Касидол.
Таа смета дека нејзиниот приватен живот е само нејзина работа и дека во семејниот дом е сосема поинаква и поопуштена жена.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

Се повеќе нејзини колешки се одлучуваат за различни естетски потфати, а Драгана тврди дека никогаш не им се потчинувала и дека засега не планира да менува ништо на себе бидејќи е задоволна со својот изглед.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

– Јас сум таква каква што сум, нема сила која ќе ме натера да се променам, ако не сум се променила досега. Време ми е за естетски корекции, но се плашам од тие работи. Не се плашам од самата операција, но се плашам, кога ќе ме стегаат дека повеќе нема да не бидам јас, мојата насмевка тогаш нема да биде повеќе моја… Во јануари, наполнив 54 години, времеми е за корекции, но ако мене ми се допаѓа оваа јас, зошто би се сменила, ќе бидам убава баба, рече Драгана.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

Интересно е тоа што Драгана за прв пат открива и дека решила да ја одбие понудата на холивудскиот актер Жан-Клод Ван Дам кој и понудил да глуми во неговиот филм.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

– Имав можност да снимам дует со големи светски ѕвезди и да се појавувам во филмови. Жан-Клод ван Дам веќе ми понуди сериозни работи, но не сакам да ги злоупотребувам тие познанства. Тој ми понуди да се појавам во неговиот филм, како и да снимам дует на француски, но јас реков дефинитивно не! Не му треба него тоа, сакаше да го направи тоа за мене.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
(Visited 832 times, 1 visits today)

Популарно