Дикректорот на Гранд пред да се ожани со Сузана бил лудо заљубен во една жена, таа никогаш не го забележала!

Саша Поповиќ важел за голем шармер.

Директорот на „Гранд“ продукција Саша Поповиќ и пејачката Снежана Јовановиќ во среќен брак се цели 22 години, а пред свадбата Саша бил мета на многу жени, поготово оние од јавната сцена.

Се зборува дека бил во врска со многу пејачки, но една од нив не успеал да ја освои. Станува збор. за Билјана Јевтиќ во која во 80-тите бил лудо вљубен во неа.

– Додека не се оженив со Сузана Јовановиќ бев заљубен во Билјана Јевтиќ. Каква риба беше таа! Покрај тоа што беше добра пејачка, била преубава и имала големи гради. Тоа секогаш ми се допаѓало кај неа.

Ја среќавав на настапи и се дружевме, но межу нас никогаш ништо не се десило. Е, потоа ја ќари Аца Илиќ кој набрзо се ожени со неа. Ме претрка! Не знам што видела во него, изјавил Саша Поповиќ во 2017 година.

Билјана Јевтиќ и признала дека и било драго што му се допаѓала на Саша, но во нејзиното срце постои само еден маж, нејзиниот сопруг Александар Аца Илиќ.

– Убаво е кога некој е заљубен, но мојот сопруг е тој кој го освои моето срце. Никогаш не сум соработувала со Саша.

Имавме само една средба, кога покојната Рада Тодоровиќ ја носевме на концертот на Брена. Само што почнував со музиката и тогаш таа ми беше мојот идол. Тогаш прв пат го видов Саша.

Не знаев дека сум му се допаѓала, а поготово на тоа каков фраер беше. Тврдам дека е прекрасен човек и човек кон мене, но никогаш не го гледав на тој начин.

Веднаш штом ја започнав кариерата во 1983 го запознав Александар и тогаш за мене беше завршена приказна со фраерите, раскажала Билјана.

(Visited 2.283 times, 1 visits today)