Дечкото на Анастасија фатен со друга девојка! Еве како изгледа таа!

Уловен со друга девојка!

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

Бизнисменот Ѓорѓе Куљиќ и младата пејачка Анастасија Ражњатовиќ се во хармонична врска долго време, а својата приватност ја чуваат далеку од очите на јавноста.

Понекогаш се појавуваат заедно, а до пред некое време ѓорѓе беше целосна енигма за јавноста.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

Имено, со месеци не беше познато каде Ѓорѓе се движи, судејќи по тоа дека Анастасија не објавува заеднички фотографии на социјаните мрежи. Меѓутоа младиот бизнисмен неодамна е фатен со непозната девојка.

Момчето на Анастасија Ражњатовиќ неодамна отпатувал за Њујорк, за да го бодри Новак Ѓоковиќ на УС Опенот. Судејќи по фотографиите, тој е нервозен додека го гледал натпреварот помеѓу Ѓоковиќ и Медведев.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

Младата пејачка Анастасија Ражњатовиќ за првпат после враќањето од Мексико проговори за идните планови, за нејзинатата мајка и нејзиното момче Богдан.

Поп пејачката открила како го поминува времето после враќањето од луксузното летување.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

Како што истакна, ужива во слободното време со блиските личности, а најмногу со својот избраник Ѓорѓе.

Таа не криела дека во приватноста и цветаат рози и открила дека доста време поминувала со нејзиното момче, а со својата мајка се обидува да го помини секој слободен момент.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

Ѓорѓе не сака јавно да се експонира, а младата Анастасија ја почитува неговата одлука, па малку се знае кој е зетот на Цеца, за неговото семејство, каде пораснал, во какви услови живее…

„Кулиќ се од Нови Сад, тие се среќно семејство кое со години има приватен бизнис“ вели извор на Кулиќ.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

„Се што поседуваат го стекнаа благодарение на голем труд и семеен бизнис кој се пренесуваше од колено на колено. По цела Војводина имаа млинови. Некои ги продадоа, некои ги задржаа“ тврди соговорникот и вели дека не се збогатил преку ноќ.

Иако Кулиќ имаат семеен бизнис, Ѓорѓе сакал секогаш да учи нешто ново, па неговите родители издвоиле за да студира во странство.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

„Интересно е што заврши средно елитно училиште во Швајцарија која беше организирана на интернет каде што учеа и деца на принцеви и разни аристократи.

Една училишна година чинеше околу 60 000 евра. Тоа јавноста не го знае, туку само знае дека студираше во Њујорк каде што има свој приватен бизнис“, вели изворот и додава дека зетот на Цеца започнал и приватен бизнис.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

„Ѓорѓе е многу интелигентно момче, не е како останатите богати деца. Отсекогаш се издвојуваше од другите и сакаше да заработува, да не зависи од своите родители.

Тој е момче кое буквално започна од нула, а неговата фирма денес е една од први во Америка“, вели соговорникот.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

„Ѓорѓе со неколку пријатели влезе во тој проект. Прво го истражуваа пазарот и кога сфатија дека транспортот е нешто што може да им донесе профит, одлучија да го започнат тој бизнис.

Започнаа со еден камион, но брзо се проширија. Денес имаат повеќе од 100 камиони кои работат со полна пареа“, вели добро известениот извор.

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ / Инстаграм

(Visited 7.577 times, 1 visits today)