Девојка од Тибет го плени модниот свет со извонредната убавина

Кунаина, е девојка родена во Тибет, која сега смело чекори на модните писти во Англија, каде што е ангажирана како манекенка.

Со својата несекојдневна убавина ги освои следбениците на Истаграм. Луѓето најмногу ја гледаат во нејзината совршена брада, полни усни, и бемките на нејзиното совршено лице. Поради необичната убавина, многумина не веруваат дека таа е потполно природна, иако малкумина велат дека таа немала естетски процедури.

ADVERTISEMENT

Патем, оваа убавица е висока само 164 сантиметри, што не ги запре модните експерти кои забележале дека дека ова девојка има посебна убавина и треба да се ангажира во светот на модата. За Кунаина, тие имаат само зборови со пофалби, и често коментираат дека изгледа дека не е од оваа планета.

Facebook Comments
(Visited 143 times, 1 visits today)
Loading...