Реклама
LIFESTYLEВести

Да му помогнеме на Мартин да се излекува и безгрижно да ѝ се врати на играта!

Повеќе детали прочитајте во апелот за помош и доколку сте во можност приклучете се кон хуманите граѓани и донирајте и вие.

Реклама

Ова е Мартин има 4 -години и боледува од екстермно ретка дијагноза.

Се работи за агресивен тип на тумор кој ја уништува коската на првиот пршлен. Ккао што стои во описот за апелот за помош се работи за циста на првиот вратен пршлен.

Единсвениот спас е што поскоро да почне да прави серија на скелрозации на цистата.

Маркетинг

Ова лекување треба да се извршува во Америка и потребни се многу пари.

Повеќе детали прочитајте во апелот за помош и доколку сте во можност приклучете се кон хуманите граѓани и донирајте и вие.

Маркетинг

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .
Back to top button