Дара Бубамара „летва“ пијана: Прекина да дава изјави за да отиде до тоалет

На ниво: Бубамара, откако даде свое стручно мислење за образовните институции, пиеше виски на екс и потоа истрча во тоалет заради алкохолoт.

 

Дара Бубамара се обраќа за сите пари! Пред да ги исмее своите банални изјави во медиумите за „селските“ училишта, пејачката пиеше, и очигледно се напила.

Веднаш штом дојде да ја сними новогодишната програма ДМ САТ ТВ, таа веднаш отиде во студиото и го сними својот дел, а потоа се смести на биро со колегите. Нарачала виски, кое веднаш го испила. Имаше уште една чаша, доволно за да се зацрви во лицето и да започне да зборува. Таа направи две или три изјави за телевизија, а потоа истрча во тоалет.

– Морам да одма во тоалет, не можам да издржам повеќе! Пиев и не пијам инаку – се пожали на медиумите и се упати кон тоалетот.

Фото: Дамир Древишагиќ

(Visited 3.394 times, 1 visits today)