Гоца Тржан емотивна како никогаш досега: Не губете време, покажете им на своите родители колку ги сакате!

Гоца Тржан се присети на своето детство покажувајќи фотогафија со својата мајка Роса.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

Освен убавите спомени од младите денови, популарната пејчка испрати силна порака која на многумина ќе остави силен впечаток…

Пејачката на Инстаграм сподели фотографија од детството и јавно им се заблагодари на родителите за се што и пружиле.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

Најубавите моменти ги поминала со нивни родители.

– Кога ќе ги пронајдам овие слики од детството, помислувам на тоа колку сме несвесни жртви и име бесусловна љубов кон родителите, колку пати ги нервираме во тинејџерскитее денови, колку сме среќн што ги имаме во животот кои ни помагаат околу одгледувањето на нашите деца, ова стои под фотографијата која пејачката ја сподели на социјалните мрежи.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

– Кога би можела да го вратам времето назад, но не можам и затоа се трудам да бидам благодарна на тоа што и понатаму имамам живи и здрави родители, што Лена има баба и дедо кои се тука за неа, што можам да ги прегрнам и да им покажам колку ги сакам и да им се заблагодарам за воспитувањето и за здравото детство кое ми го пружија. Не губете време, покажаете им на родителите колку ги акате додека се живи, биидејќи кога ќе одат… Ќе жалите, порачака пејачката.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

Семејните вредности и сама ги има всадено во свото семејство, а како мајка многу води сметка околу воспитувањето на својата ќерка Лена. Во сето тоа и помага нејзиниот сопруг Раша.

Неодамна, по прв пат за медиумите, Лена во семејната емисија „Мој совршен брак“ зборуваше за односот со родителите. Таа раскажа и за Раша, сегашниот сопруг на нејзината мајка.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

– Немам чувство дека не ми е како вистински родители, бидејќи живееме заедно девет години и односот ни е нормален.

Знам дека тие се сакаат и колку и да ме нервираат, тие сепак се родители и тоа е нормално, искрено признала Лена и додала:

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

– Раша во некои работи и можеби е престрог, но повеќето е супер. Не е дека нешто ми забранува и дека многу ми досадува за некои работи, но можеби и некогаш и претерува, но разбира.

Не ми додеваат тие секогаш и во секој момент, јас сакам да го минувам времето со нив. Ние сме како и секоја нормално семејство.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

Иако често ги слуша потребите на својата ќерка, Гоца некои работи сепак умее и да ги санкционира, па пред неколку месеци донела мудра одлука која како што и самата истакна, влијае во однесувањето кон нејзината Лена.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм

– Нејзиното однесување се промени откако престана да корристи „Инстаграм“. Моето дете стана друго дете. Таа почна да комуницира со нас, да излегува надвор со другарите, да шета.

Јас сфатив дека технологијата произведе децата да немаат никаква емоција и емпатија, искрено рекла Гоца на својот Јутјуб канал.

ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
Гоца Тржан во медиумите исто така беше во центарот на вниманието поради нејзиниот поранешен сопруг.
Пејачката во една прилика изјави дури и нејзината ќерка не сака да го види нејзиниот биолошки татко.
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
-Лена не контактира со својот биолошки татко.Таа не ни сака да има комуникација со него, воопшто не сака да го види. Самата одлучи, јас не ја притискам, рекла Гоца во интервју за телевизијата К1.
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
Таа кажала и дека Лена го прифатила вториот маѓ на Гоца, Раша, како некзин татко и дека често знае од него да побара совет.
-Сакам моето дете да е слободно, но сакам и да е умна, да учи и да ги проширува видиците. Нема врска што е одлична во школо и што учи, ја терам секој месец да чита по две книги и да научи десет нови зборови. Важно е жената да биде образована и самостојна за да успее во животот, додала Гоца.
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
Во продолжение погледнете уште неколку интересни семејни фотографии на пејачката…
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
ФОТО: Гоца Тржан / Инстаграм
(Visited 8 times, 1 visits today)