Гоца Божиновска живее во страв од коронавирусот: „Се што јасновитката Клеопатра ми кажа се исполни “

Гоца Божиновска откри за српски Телеграф дека многу се плаши од вирусот и строго се придржува кон сите пропишани мерки.

-Пред некој ден се исплашиш го се сетив на разговорот со Клеопатра.Таа ми кажа дека ќе оваа „пролет ќе биде многу лоша “, но не верува во неа “.Ми рече дека доаѓа лоша пролет, сега гледам дека таа го погоди сето тоа. Таа ми рече да набавам намирници, брашно, шеќер, сè. Оваа ситуација многу ме плаши!  објасни пејачката.

 

(Visited 2.487 times, 1 visits today)