Гледај мајка бирај ќерка: Наследничката на Саша Поповиќ е вистинска убавица!

Вистинска убавица е ќерката на диерктотот на Гранд.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

Ќерката на Саша Поповиќ и Сузана Јовановиќ не сака да се експонира во медиумите, а сега нејзината мајка сподели фотографија со неа и многу коментираа дека Александра пораснала во вистинска убавица.

Двете дотерани нашминкани за фотографирање.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

Александра Студира продукција и воопшто не ја интересира шоу-бизнисот со кој се занимаваат нејзините родители.

Таа не е како другите девојки, а тоа го покажува и податокот дека за нејзиниот 18. роденден не сакала да организира некоја гламурозна забава, ниту со преголем број на луѓе, токму за оваа ситуација раскажа и Саша Поповиќ.

ФОТО: Саша Поповиќ / Инстаграм

– Јас ја прашав дали сака некоја голема прослава, но таа сакаше да прослави само неколку другарки и во кругот на семејството да го одбележи денот. Ние многу убаво го прославивме 18. роденден, фино, тивко, и без некакви помпзни детали. Таа не пуши, не се дрогира и не носи пирсови. Не излегува навечер, рекол тогаш Саша.

 

ФОТО: Саша Поповиќ / Инстаграм

 

Саша Поповиќ е вистински среќник, тој дома има две убавици покрај себе што како што и самиот изјавува посебно е горд поради таа причина.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од неговата сопруга која воедно и му е колешка.

Сузана Јовановиќ е една од најпознатите фолкерки на српската естрда која плени со својот глас и стас.

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Сузана Јовановиќ / Инстаграм
(Visited 2.336 times, 1 visits today)