Ги воодушеви сопствениците: Овој германски овчар гледаше цртан и почна да го имитира она што го слуша

Постојат миленици кои не се одвојуваат од нивните сопственици и оние кои, кога нивните сопственици се окупирани од нешто друго, си наоѓаат начин да се забавуваат сами.

Овој германски овчар припаѓа на првата група. Тој одлучи да се одмори  попладне и да биде со неговите сопственици кои гледаа анимиран филм.

Овој филм навистина му се допаднла па почнал да се однесува како неговите јунаци. Ова ги изненади неговите сопственици кои решија овој момент да го снимат.

Сигурни сме дека ќе ви се допадне, и ако сте навистина воодушевени, обидете и вие да му го пуштите анимираниот филм Zootopia на вашиот миленик, па видете како ќе реагира.

Facebook Comments
(Visited 193 times, 1 visits today)