Гавазова се пофали како го има уредено својот раскошен дом – ќе се ИЗНЕНАДИТЕ и од тоа како изгледа во опуштено издание!

Пејачката Сузана Гавазова важи за една од најголемите фолк ѕвезди во Македонија, но и покрај големата слава таа живее мирен семеен живот.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Сузана Гавазова и нејзиниот сопруг Јасмин Курузовиќ со кого се сретна во Шведска своето судбоносно „да“ го кажаа во 2014 година. Тие направија голема свадба во Струмица, родниот град на Гавазова, а круна на нивната врска се нивните две прекрасни ќерки Емили и Селена.

Сузана и Јасмин и денес-денес се заљубени како и на почетокот од нивната врска, што можеме да го видиме и од нивните заеднички фотографии, но дури со пристигнувањето на свет на двете мали ангелчиња нивната љубов стана потполна, цврста како карпа и голема како планина.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

И за разлика од многу други познати парови, за нив никогаш се немаат појавено гласини дека бракот им е во криза заради некакви несогласувања, а Јасмин не само што не е љубоморен и нема проблем со тоа што неговата сопруга е пејачка, туку тој и се грижи за нејзината кариера.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Тие каде и да се појават изгледаат среќно и заљубено, а од нивните заеднички фотографии што и двајцата ги објавуваат на своите профили на социјалните мрежи може да видиме дека се уште уживаат во нивната љубов.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Покрај ова, на Инстаграм профилот на Гавазова деновиве можевме да видиме и како изгледа нивното семејно гнездо.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Имено, популарната пејачка објави видео што го направи во дневниот престој кој е исполнет со позитивна енергија, со која зрачи и самата пејачка, која седи покрај големата трпезариска маса која го зазема централното место.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Можеме да видиме дека в просторот преовладуваат нијанси на дрво во ентериерот кои даваат топлина удобност, но и големи прозори кои даваат светлост во просторот и преку кои се простира прекрасен поглед.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Секако дека газди во домот не се н Јасмин ни Сузана, туку нивните две ќерки, кои имаат свое посебно место.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Од фотографиите можеме да видиме и каков појадок им направила убавата мајка на своите наследнички, но и како изгледа во опуштено издание, кога ги врши своите домаќински работи, и како и започнува денот.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
(Visited 1.433 times, 1 visits today)