Гавазова во бpyтално издание, гостите не знаат каде попрво да погледнат – фолкерката направи хаос, ги pacпамети сите околу неа!

Гавазова направи хаос на својот последен настап

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Пејачката Сузана Гавазова имаше настап во еден ресторан, а со својот изглед го привлече вниманието на сите.

Пејачката во рамките на своите Инстаграм приказни објави видео со кое ги воодушеви и своите следбеници на Инстаграм.

Имено, Гавазова на Инстаграм објави видео од кое можевме да видиме дека носи тесен црн фустан со интересен крој со кој ги воодушеви и жените и мажите.

Во прашање е креација со тесно асиметрично здолниште и длабок шлиц со кои ги истакна убавите нозе, додека впечатливиот горен дел кој става впечаток дека носи само гpaдник и ремени, никого не остави рамнодушен.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Инаку, пејачката води сметка за својот изглед, па многумина коментираат дека во последно време линијата ја довела до совршенство.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Впрочем тоа го покажа и со самата креација што ја носеше за која не само што е потребна смелост, туку и тело без ниту една мана.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Но очигледно дека Гавазова немаше никаков проблем со нејзиниот пpoвокативен фустан, само повремено внимаваше да не покаже премногу, па со рацете го држеше здoлништето додека провокативно мешаше со колковите.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Како таа изгледаше во ова издание, но и неколку нејзини фотографии без шминка, погледнете во продолжение…

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

 

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
(Visited 3.651 times, 1 visits today)