Во овој знак се раѓаат најзгодните мажи – тие се безобразно згодни

Тие се интелигентни и безобразно згодни, а на нивниот шарм ретко која дама може да одолее

Мажите кои се родени во знакот Стрелец најчесто се високи и спортски градени – затоа не можат да поминат незабележано.

Тие имаат авантуристички дух и неверојатни позитивна енергија, па на нивната харизма не можат да им одолеат многу девојки. Тие можат бескрајно да ги слушаат нивните приказни кои никогаш не се досадни и обични, пренесува порталот „Индекс.хр“. Покрај тоа Стрелците имаат и извонредна смисла за хумор, а тоа ги прави да бидат уште попривлечни.

Мажите родени во овој знак иако сакаат да се забавуваат и да доживуваат нови авантури, големо внимание придаваат и на образованието и усовршување на своите вештини, а важат и за големи виртуози во љубовните игри.

(Visited 183 times, 1 visits today)