Во домот на Јована и Жељко се слави – овој ден е многу важен за нив двајца

Јована и Жељко слават годишина од бракот.

Тие прославуват 8 години искрена љубов, но тие три пати ја слават годишнината.

Парот бракот го изговори судбоносното „Да“ на 20.јануари 2012 година на Малдивите.

Само неколку дена подоцна, на 2 февруари, склучија граѓански брак кој подоцна беше неважечки, а на 14 септември им било црковното венчавање.

– Сатнува збор за документација ова беше најкомплицирано венчавање до сега. Годишнините ни се 20.јануари, 2 февруари и 14 септември, рече Јована за Хелоу.рс.

Јована и Жељко годишнината од бракот ја слават романтично

Жељко и Јована вчера ја славеа годишнината од бракот на убав романтичен начин. Убава музика, пријатен амбиент и вкусна вечера- подобро не може да биде. Среќни, расположени и заљубени како првиот ден, Јована и Жељко годишнината ја просллавија заедно со своите деца.

Жељко откри како Јована го освоила неговото срце

За прв пат, Јоксимовиќ раскажа интересен детаљ од почетокот на нивното запознавање и откри дека тој првично малку се двоумел, но Јована „го купила“ со еден детаљ.

-Кога се запознавме Јована ме возеше еднаш, имаше супер бесен автомобил и тоа ви е ексклузива за вас. Таа ме вози на тој начин, исто така, и јас само ја отворив фиоката за да видам што музика има, тука беа некоа цедеа на кои ништо не пишуваше, а меѓу нив моето ЦД, тоа беше пресудно! Некое време се двоумев, но кога го видов тоа бев сигурен, вели Жељко за Телеграф.рс.

Погледнете уште неколку интересни фотографии од семејниот албум на славниот пар.

 

 

 

 

(Visited 121 times, 1 visits today)