Водолија, безгрижна и ХРАБРА девојка на која не и е гајле што другите луѓе мислат!

Водолијата секогаш тежнеат кон слобода на говор и движење за себе.

Личностите кои не ја сфаќаат лесно нивната искреност, им одговараат најмногу. Отвореност, подготвеност и комуникативност се квалитетите на родените во овој знак. Таа сака да биде со некој кој е независен и размислува на несекојдневен начин, кој може да го смета и за најдобар пријател, со кој ќе се чувствува слободно да зборува отворено на секоја тема.

Водолија е добар пријател и истомисленик.. Водолија сака да експериментира, да ризикува, да издвојува и да најде нешто ново – било да е тоа идеи или начин на живот.Таа е толку забавна и со неа иматет чувство дека времето „лета“. Тоа ја прави омилена во друштво , но и во секое друго опкружување.

Тие сакаат експерименти и не се плашат да ризикуваат . Всушност, сакаат да се издвојуваат од масата и тоа ги прави уникатни.Жените родени во овој знак имаат сила и храброст да се грижат самите за себе и тоа совршено им одговара. Нејзе не и’ теба некој кој постојано „ќе и го чува грбот“.

(Visited 502 times, 1 visits today)