ВИДЕО: Марвел ја објави избришаната сцена од „Аvengers: Endgame“ која ќе ви го скрши срцето

Марвел ја објави избришаната сцена од новиот дел на „Аvengers: Endgame“ која растажи голем број на фанови. Но, да ве предупредиме уште на почетокот дека ако се уште не сте го погледнале филмот подобро да не ја гледате сцентат.

Меѓу многуте акциони сцени, патување низ времето и чудните теории за тоа како да се порази Танос, во трите часа на филмот се најдоа и прилично емотивни сцени, но некои беа исклучени од филмот.

Иако Одмазниците на крајот успеаја да победат, тие во борбата изгубија еден од нивните омилени ликови, легендарниот Iron Man.

(Visited 124 times, 1 visits today)