Вељко и Богдана добија бастословна сума на пари! Еве колку собраа од поклоните во плик

Свадбата на Богдана и Веjка Ражнатовиќ е сè уште темата број еден во Србија.

И во медиумите и на социјалните мрежи. И семејствата на Ражнатовиќ и Родиќ се задоволни што радоста помина. Како што е вообичаено, откако се радувале, новомажените сопружници прво отвораат подароци.

Така, според информациите на Курир, Богдан и Веjко Ражнатовиќ, собрале околу 100.000 евра.И музиката помина одлично, па пејачите заработија околу 30.000 евра. Радиша Трајковиќ Џани беше еден од првите кои се фати за микрофони.

– Свадбата беше феноменална. Гостите главно донесоа коверти, па младенците собраа околу 100 000 евра во готово. Во најголем дел, Цеца беше одговорна за трошоците затоа што семејството Ражнатовиќ имаше повеќе гости, но придонесе и Родиќ.

Во венчавката беа вложени 120.000 евра, но тоа беше и подарок од родителите на младенците, така што сите пари од свадбата остануваат на Веjко и Богдани – вели  изворот. Според него, и работните пејачи на свадбата и гостинските пејачи одлично се забавувале.

Facebook Comments
(Visited 6.926 times, 1 visits today)